
Sceni Smørrebrød sandwich met Bimi® broccoli, avocado en zalm
Een sneetje roggebrood of pompernikkelbrood met gerookte zalm, crème fraîche en waterkers. Lekker toch?
Voorbereiding
5 minuten
Koken
5 minuten
Serves
2
Dieet eisen
- Pescotarisch
Methode
-
Plaats de Bimi® broccoli in een stomer voor 3 tot 4 minuten.
-
Meng de crème fraîche, gesneden dille en mierikswortelsaus in een kleine schaal en zet het apart.
-
Rooster het roggebrood of pompernikkelbrood licht.
-
Zodra je klaar bent om op te dienen, verdeel je de crème fraîche, mierikswortelsaus en dille mengsel over de twee sneeën toast en verspreid je het gelijkmatig.
-
Plaats vervolgens de avocado en zalm plakjes bovenop.
-
Voeg daaroverheen de licht gestoomde Bimi® broccoli, een paar takjes waterkers, dille en vers gemalen zwarte peper toe. Dien gelijk op met citroen partjes.
Gek op vis? Probeer dan ook eens andere Bimi® broccoli visgerechten.