Bruchettes met Bimi® broccoli, knoflook, champignons & fetakaas

Bruchettes met Bimi® broccoli, knoflook, champignons & fetakaas

Deze Italiaanse klassieker staat open voor variatie, vandaar onze variant met Bimi® broccoli topper. Deze bruchetta is een snelle en heerlijke snack voor bij de lunch of een diner.

Koken

10 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Pescatarian
  • Vegetarisch
  • Zonder noten

Methode

  1. Snijd het ciabatta-brood open en snijd elke kant doormidden. Bestrijk het brood met goede olijfolie en gril tot het brood mooi geroosterd en knapperig is.

  2. Stoom of kook de Bimi® broccoli in ongeveer 3 minuten beetgaar. Bak de champignons in een klontje boter en voeg de knoflook toe. Breng op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens de gestoomde/gekookte Bimi® broccoli toe en meng goed door elkaar.

  3. Verdeel de Bimi® broccoli en champignons over de ciabatta en bestrooi met de verkruimelde feta.

  4. Plaats de bruchetta terug onder de gril - ongeveer 2 minuten totdat de kaas zacht begint te worden.