Tagliatelle met romige kaassaus, Bimi® broccoli en tijm

Tagliatelle met romige kaassaus, Bimi® broccoli en tijm

Dit is zo'n romig pasta recept dat je wilt proberen: De romige kaassaus in dit simpele tagliatelle recept wordt fantastisch aangevuld door de lichte, verse smaak van Bimi® broccoli.

En nog een tip van ons: Serveer bij dit pasta gerecht een frisse salade, ontzettend lekker!

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Pescotarisch
  • Vegetarisch
  • Zonder noten

Methode

  1. Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.


    Wil je verse pasta gebruiken in dit recept? Bekijk onze tips om verse pasta met Bimi® te maken.

  2. Snij de roosjes van de Bimi® broccoli en snij de stam in stukjes. Stoom of kook het binnen +/- 3 minuten tot het beetgaar is.

  3. Maak de taleggio saus door de crème fraîche, taleggio kaas, de geperste knoflook en Parmezaanse kaas in een pan op een laag vuur te bereiden. Voeg een handjevol gesneden, verse tijm (oregano en marjolein kunnen ook) toe en verhit alles licht, terwijl je de smeltende kaas roert. Voeg ook een beetje gemalen, zwarte peper toe.

  4. Giet de taleggio saus over de gekookte tagliatelle en Bimi® broccoli. Serveer het in een diepe schaal bestrooid met wat extra Parmezaanse kaas en een beetje olijfolie.


    Bimi® broccoli en pasta zijn een perfecte match! Bekijk ook eens onze andere lekkere pasta recepten met Bimi®.

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij