Tagliatelle met Bimi® Broccoli, tijm en gesmolten Taleggio Saus

Tagliatelle met Bimi® Broccoli, tijm en gesmolten Taleggio Saus

De volle saus in dit simpele pastagerecht wordt gecompenseerd met de lichte, verse smaak van Bimi® broccoli en is binnen 10 minuten klaar.

Voorbereiding

5 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Pescatarian
  • Vegetarisch
  • Zonder noten

Methode

  1. Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.

  2. Snij de roosjes van de Bimi® broccoli en snij de stam in stukjes. Stoom of kook het binnen +/- 3 minuten tot het beetgaar is.

  3. Maak de saus door de crème fraîche, taleggio, de geperste knoflook en Parmezaanse kaas in een pan op een laag vuur te bereiden. Voeg een handjevol gesneden, verse tijm (oregano en marjolein kunnen ook) toe en verhit alles licht, terwijl je de smeltende kaas roert. Voeg ook een beetje gemalen, zwarte peper toe.

  4. Giet de bereide saus over de gekookte tagliatelle en Bimi® broccoli. Serveer het in een diepe schaal bestrooid met wat extra Parmezaanse kaas en een beetje olijfolie.