Gestoomde Bimi® broccoli met pancetta, geitenkaas en walnoten
De zoete smaak van Bimi® broccoli komt goed tot zijn recht in deze frisse Griekse salade met pancetta, geitenkaas en walnoten. In dit gerecht stoom je de Bimi®.
Weten hoe je Bimi® broccoli op z'n lekkerst stoomt? We laten het je zien in onze how-to-video.
Specifications
Voorbereiding
5 minuten
Koken
25 minuten
Serves
2
Voedingsinformatie per portie
- 541
- Vet 46.7g
- Verzadigde vetzuren 15.9g
- Koolhydraten 4.5g
- Suikers 2.8g
- Vezels 4.5g
- Eiwit 24.4g
- Zout 3.4g
Dieet eisen
- Glutenvrij
Methode
-
Doe de grofgesneden Bimi® broccoli in een stoomoven en stoom gedurende 3 à 4 minuten.
-
Breek de walnoten en rooster ze in een droge koekenpan. Hou de walnoten apart (in een kom) en bak de pancetta in dezelfde pan knapperig. Haal de pan van het vuur en leg de pancetta op een stuk keukenpapier.
-
Meng de olie, het citroensap en de mosterd in de pan. Roer door en zet de pan opzij.
-
Besprenkel de sla met de dressing en voeg de Bimi® broccoli toe. Verdeel over twee borden en verdeel de geitenkaas en pancetta over de salade. Voeg als laatste de walnoten toe.
Groot fan van gestoomde groenten? Bekijk alle gestoomde gerechten met Bimi® broccoli.