Gestoomde Bimi® broccoli met pancetta, geitenkaassalade en walnoten

Gestoomde Bimi® broccoli met pancetta, geitenkaassalade en walnoten

Voorbereiding

5 minuten

Koken

25 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Glutenvrij

Voedingsinformatie per portie

  • kcal 541
  • Vet 46.7g
  • Verzadigde vetzuren 15.9g
  • Koolhydraten 4.5g
  • Suikers 2.8g
  • Vezels 4.5g
  • Eiwit 24.4g
  • Zout 3.4g

Methode

  1. Doe de grofgesneden Bimi® broccoli in een stoomoven en stoom gedurende 3 à 4 minuten.

  2. Breek de walnoten en rooster ze in een droge koekenpan. Hou de walnoten apart (in een kom) en bak de pancetta in dezelfde pan knapperig. Haal de pan van het vuur en leg de pancetta op een stuk keukenpapier.

  3. Meng de olie, het citroensap en de mosterd in de pan. Roer door en zet de pan opzij.

  4. Beprenkel de sla met de dressing en voeg de Bimi® broccoli toe. Verdeel over twee borden en verdeel de geitenkaas en pancetta over de salade. Voeg als laatste de walnoten toe.