Bloedsinaasappel, Rode Biet, Bimi® Broccoli en Hazelnoot met Chili Vinaigrette

Bloedsinaasappel, Rode Biet, Bimi® Broccoli en Hazelnoot met Chili Vinaigrette

Voorbereiding

5 minuten

Koken

10 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Pescatarian
  • Veganistisch
  • Vegetarisch
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Voor de vinaigrette, mix de bloedsinaasappelschil, olijfolie, knoflook, chili pepers, rode wijnazijn, het rode bietensap en het zout om de dressing te maken.

  2. Snij de rode biet in partjes

  3. Bak de Bimi® broccoli

  4. Schil de bloedsinaasappels en snij ze in partjes

  5. Leg de rode biet, sinaasappel en Bimi® broccoli op een bord, besprenkel het met de dressing en strooi de gesneden hazelnoten eroverheen.