Bimi® broccoli met chili vinaigrette, rode biet en bloedsinaasappel
Een kleurrijk recept vol vitaminen en mineralen met een uitzonderlijke smaak door de combinatie van fris en zoet.
Specifications
Voorbereiding
5 minuten
Koken
10 minuten
Serves
2
Dieet eisen
- Glutenvrij
- Pescotarisch
- Veganistisch
- Vegetarisch
- Zuivelvrij
Methode
-
Voor de vinaigrette, mix de bloedsinaasappelschil, olijfolie, knoflook, chili pepers, rode wijnazijn, het rode bietensap en het zout om de dressing te maken.
-
Snij de rode biet in partjes
-
Bak de Bimi® broccoli
-
Schil de bloedsinaasappels en snij ze in partjes
-
Leg de rode biet, sinaasappel en Bimi® broccoli op een bord, besprenkel het met de dressing en strooi de gesneden hazelnoten eroverheen.
Ben je dol op salade? Bekijk dan ook eens onze andere Bimi® broccoli salade recepten.