Voeding

Gezondheid: voeding en voordelen

Bimi® broccoli is meer dan je dagelijkse portie groente. Het zit boordevol essentiële voedingsstoffen. Ontdek hoe deze kleine groene superheld ervoor zorgt dat je je top voelt en er gezond uitziet. En ontdek waarom het de allerlekkerste manier is om ervoor te zorgen dat het hele gezin veel van de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt.

Schone groene energie

Bimi® broccoli is het fastfood van de natuur, op een gezonde manier. Het is één van de allerlekkerste manieren om je portie groente binnen te krijgen en het veel foliumzuur bevat.

Voel je goed

Met vitamine A en C voor de huid, kalium voor de bloeddruk, en foliumzuur (vitamine B) voor het immuunsysteem, is Bimi® broccoli een overheerlijke manier om voor je lichaam te zorgen.

Goed voor het lichaam en de lijn

Deze ongelofelijk veelzijdige groente bevat weinig calorieën, weinig vet en daarom weinig schuldgevoel. Dus als je op de lijn let, dan is dit de ideale manier om gezonder te eten zonder de smaak ervoor op te offeren.

Goed voor toekomstige moeders

Bimi® is een geweldige keuze voor toekomstige moeders. Het is rijk aan foliumzuur, een B-vitamine die belangrijk is voor vrouwen die zwanger proberen te worden en voor de eerste 12 weken van de zwangerschap.

Voedingsinformatie

Voedingswaarde per 100g

Energie
148kJ/35kcal
Vet
0.2g
Waarvan verzadigd
0.1g
Koolhydraten
2.7g
Waarvan suikers
2g
Vezels
3.7g
Eiwit
3.8g
Zout
0.02g
Vitamine A
367μg
Vitamine E
1.1mg
Vitamine C
45mg
Foliumzuur
71μg
Kalium
358mg
Calcium
70mg
Fosfor
98mg
IJzer
0.8mg
Mangaan
0.46mg

Superfoods

Bimi® broccoli behoort echt tot de superfoods. Superfood is eten dat rijk is aan voedingsstoffen, vitamines, mineralen en andere plantchemicaliën. De onderstaande producten zijn allemaal superfoods, sommige hiervan hebben we gecombineerd met Bimi® broccoli om recepten te maken die niet alleen overheerlijk zijn, maar er ook voor zorgen dat je je goed voelt.