00107 IMG 5415 1 1

Gezonde Bimi® recepten van Vivian Reijs

Hormoonexpert Vivian Reijs heeft lekkere, maar voornamelijk hormoonproof recepten met Bimi® broccoli ontwikkeld, die je zeker wilt proberen! Deze Bimi® recepten van Vivian Reijs zijn echte gezonde comfort food gerechten die boordevol vitamines zitten en je hormonen in balans houden.

Zo deelt Vivian Reijs haar favoriete recept voor een hartige Japanse pannenkoek. Maar heeft zij ook een heerlijke hormoonproof lunch én gezond comfort food recept met Bimi® broccoli ontwikkeld!

Wil je direct met een van de Bimi® recepten van Vivian Reijs aan de slag?

Bestel Bimi® broccoli


Bimi® broccoli met paddenstoelenmix en een gepocheerd ei

Dit is een geweldige hormoonproof lunch! Vivian heeft dit recept zo samengesteld dat je hormoonbalans evenwichtig blijft. Dit lekkere recept van Vivian bevat Bimi® broccoli, paddenstoelen en een lekker gepocheerd eitje wat het gerecht qua smaak en looks helemaal afmaakt.

Japanse pannenkoek met Bimi® broccoli

Een heerlijke, hartige pannenkoek met een Aziatische touch. De vitamineheld Bimi® broccoli zorgt ervoor deze Japanse pannenkoek bijdraagt aan een goede hormoonbalans, een recept dat je zeker aan je weekmenu wilt toevoegen!

Bimi® broccoli met gamba’s op een bedje van mie

Opzoek naar een makkelijk, maar gezond gerecht? Dan wil je dit Bimi® gerecht met gamba's en mie zeker maken! Dit Bimi® recept is ideaal als een hormoonproof lunch, maar ook als gezond comfort food gerecht voor op de vrijdagavond.