Japanse pannenkoek

Vivian maakt het bijzonder en gezond met Bimi®

Begin 2021 goed met deze gezonde Bimi® recepten van Vivian Reijs. Het zijn drie verschillende, maar vooral verbluffend lekkere gerechten die boordevol vitamines zitten en goed zijn voor de hormoonbalans. Zo heeft Vivian een heerlijke, hartige Japanse pannenkoek met Bimi® broccoli, een slanke lunch met Bimi® met paddenstoelen en een gepocheerd ei én een gezond comfort food-gerecht met Bimi®, gamba’s en mie gemaakt.

Wil je direct met een van de Vivian Reijs recepten aan de slag?

Koop hier jouw portie Bimi®

Hormoonexpert Vivian Reijs is een echte kookliefhebber. Ze heeft al meerdere kookboeken uitgebracht waarin ze de focus op hormoon-proof en gezond eten legt. Nu geeft Vivian met onze groene vitamineheld Bimi® broccoli een extra boost aan haar gezonde, nieuwe gerechten.

Vivian blauw

Bimi® broccoli met paddenstoelenmix en een gepocheerd ei

Een makkelijke, slanke lunch met Bimi® broccoli, paddenstoelen en een lekker gepocheerd eitje wat het gerecht qua smaak en looks echt afmaakt.

Japanse pannenkoek met Bimi® broccoli

Een heerlijke, hartige pannenkoek met een Aziatische touch. De vitamineheld Bimi® zorgt ervoor dat dit pannenkoekje bijdraagt aan een goede hormoonbalans.

Bimi® broccoli met gamba’s op een bedje van mie

Nog zo'n lekker recept van Vivian Reijs. Een makkelijk, gezond maar heerlijk comfort-food gerecht met Bimi® broccoli. Ideaal als lunch of voor de vrijdagavond.