Tagliatelle met Bimi® broccoli, surimi en tomaat

Tagliatelle met Bimi® broccoli, surimi en tomaat

Deze tagliatelle met Bimi® broccoli is onderhand een van onze favoriete pasta recepten geworden! In dit tagliatelle recept worden de zoetige smaken van surimi en Bimi® perfect met elkaar gecombineerd. Dit is echt een lekker pasta met surimi recept om doordeweeks of als snelle pasta in het weekend te maken.

Meer pasta recepten met Bimi® broccoli proberen? Maak onze romige pasta met Bimi® en kip eens. Of wat dacht van je een vegetarisch tagliatelle recept met romige kaassaus en Bimi® broccoli?

Specifications

Voorbereiding

10 minuten

Koken

10 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Pescotarisch
  • Zonder noten
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Breng een pan gezouten water aan de kook en kook de tagliatelle beetgaar. Verhit ondertussen 2 el extra vierge olijfolie in een koekenpan.

  2. Snijd de Bimi® broccoli in stukken van om en nabij 2 cm lang. Voeg de Bimi® broccoli samen met de knoflook toe aan de pan en bak de Bimi® broccoli ongeveer 5 minuten.

  3. Zet het vuur hoger en voeg de tomaten toe aan de pan. Bak gedurende ongeveer een minuut voordat je de surimi, de geraspte citroenschil en het citroensap toevoegt.

  4. Roer voorzichtig tot des surimi door en door warm is. Breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper alvorens de tagliatelle, het basilicum en de resterende 1 el olijfolie toe te voegen.

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij