Bimi® broccoli met spek & eierbrunch salade

Bimi® broccoli met spek & eierbrunch salade

Jouw dag begint goed met dit heerlijke recept. Geniet er doordeweeks of in het weekend van.

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

10 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Zonder noten

Methode

  1. Zet een pan water aan de kook. Plaats een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en voeg een druppel olijfolie toe.

  2. Voeg de spekjes toe en bak 5-7 minuten, af en toe roerend, tot ze knapperig zijn.

  3. Maak ondertussen de dressing door mosterd, azijn, olijfolie en snufje zout en peper samen te kloppen. Zet daarna apart.

  4. Voeg de eieren voorzichtig toe aan de pan met nu kokend water toe en laat 4 minuten koken. Haal de eieren met de schuimspaan uit de pan en leg ze in een kom met koud water. Voeg een snufje zout toe aan dezelfde pan en laat de Bimi® broccoli 2 minuten zachtjes sudderen.

  5. Pel intussen voorzichtig de eieren.

  6. Giet de Bimi® broccoli goed af en verdeel over een bord. Verspreid over de spekreepjes en bedek met kwarteleitjes, kunstig doormidden gesneden als je wilt. Werk af met slablaadjes, parmezaan en de dressing. Eetsmakelijk!

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij