Groene pesto van Bimi® broccoli

Groene pesto van Bimi® broccoli

Zelfgemaakte pesto van Bimi® broccoli smaakt heerlijk, fris en nootachtig. Een must try!

Voorbereiding

5 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Pescotarisch
  • Vegetarisch

Methode

  1. Blancheer de Bimi® broccoli voor 3-4 minuten.

  2. Doe de knoflook, het zout, het citroensap en de olie in een keukenmachine en pulseer tot de knoflook fijngehakt is en er een dikke pasta is ontstaan. (Als u het heel traditioneel wilt, gebruik dan een vijzel).

  3. Laat de Bimi® goed uitlekken en voeg ook toe aan de keukenmachine. Pureer tot het lijkt op fijne broodkruimels. Voeg tenslotte de pijnboompitten toe en pulseer tot alles goed gemengd is.

  4. Leeg het mengsel uit de keukenmachine in een kom en roer er de geraspte Parmezaanse kaas en de citroenschil door. Klaar!


    Gek op sauzen? Probeer deze 5 lekkere sauzen bij Bimi® gerechten eens.