Groene pesto van Bimi® broccoli
Zelfgemaakte pesto van Bimi® broccoli smaakt heerlijk, fris en nootachtig. Een must try!
Specifications
Voorbereiding
5 minuten
Koken
10 minuten
Serves
4
Dieet eisen
- Glutenvrij
- Pescotarisch
- Vegetarisch
Methode
-
Blancheer de Bimi® broccoli voor 3-4 minuten.
-
Doe de knoflook, het zout, het citroensap en de olie in een keukenmachine en pulseer tot de knoflook fijngehakt is en er een dikke pasta is ontstaan. (Als u het heel traditioneel wilt, gebruik dan een vijzel).
-
Laat de Bimi® goed uitlekken en voeg ook toe aan de keukenmachine. Pureer tot het lijkt op fijne broodkruimels. Voeg tenslotte de pijnboompitten toe en pulseer tot alles goed gemengd is.
-
Leeg het mengsel uit de keukenmachine in een kom en roer er de geraspte Parmezaanse kaas en de citroenschil door. Klaar!
Gek op sauzen? Probeer deze 5 lekkere sauzen bij Bimi® gerechten eens.