Groene salade met warme geitenkaas, Bimi® broccoli en aalbessen
Geef je alledaagse lunch een gezonde update met deze gezonde groene salade met geitenkaas uit de oven, Bimi® broccoli en aalbessen! Deze warme geitenkaas salade met Bimi® broccoli is enorm eenvoudig te maken, ideaal dus om doordeweeks om als lunch van te smullen. Maar vooral erg lekker!
Meer groene salades met Bimi® broccoli proberen? Bekijk onze salade recepten met Bimi® broccoli.
Specifications
Voorbereiding
10 minuten
Koken
5 minuten
Serves
2
Dieet eisen
- Vegetarisch
- Zonder noten
Methode
-
Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
-
Was de ijsbergsla en aalbessen en doe deze apart van elkaar in een kom of schaal.
-
Meng voor de dressing olijfolie, balsamicoazijn en snufjes peper en zout.
-
Bestrijk één kant van de geitenkaasjes met (plantaardige) honing en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de geitenkaas in de oven voor ongeveer 5 minuten tot de geitenkaasjes goudbruin zijn.
-
Pak er een kookpan bij en breng een laagje water aan de kook. Blancheer de Bimi® broccoli 2 minuten. Of sauteer de Bimi® broccoli 2 à 3 minuten in een koekenpan met een klein scheutje olie.
-
Verdeel de salade over 2 kommen, voeg de Bimi® en geitenkaas toe, besprenkel met de dressing en decoreer met aalbessen.