Bimi broccoli met zalm en zelfgemaakte gochujang saus

Bimi® broccoli met zalm uit de oven en gochujang saus

Ben je op zoek naar het perfecte zalmrecept? Ontdek onze gebakken zalm, vergezeld van de knapperige en voedzame Bimi® broccoli. Dit gerecht staat niet alleen garant voor een culinaire sensatie door de mix van zoete en zure smaken, maar is ook nog eens rijk aan omega-3 en antioxidanten. Gochujang saus geeft een pittige kick, terwijl de koriander zorgt voor een verfrissend contrast. Of je nu een zalmliefhebber bent of een nieuwe manier zoekt om Bimi® broccoli te bereiden, dit recept is een must-try!

Meer zalmgerechten met Bimi® proberen? Bekijk onze visrecepten met Bimi®!

Specifications

Serves

1

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht en zet de rijst op volgens de instructies op de verpakking.

  2. Was de Bimi®, droog af en meng ze met een scheutje olie en snufjes peper en zout. Leg de Bimi® vervolgens op de bakplaat en rooster de Bimi® voor vijf minuten in de oven.

  3. Meng ondertussen alle ingrediënten voor de marinade van de zalm.

  4. Haal de Bimi® uit de oven en leg de stukken zalm erop. Schenk de marinade over de zalm en plaats de bakplaat terug in de oven met de Bimi®. Bak nog 7 minuten.

  5. Meng nu de ingrediënten voor de gochujang saus in een kom en roer goed door.

  6. Serveer de gebakken zalm met rijst en top af met de knapperige en heerlijke Bimi®, gochujang saus en koriander. Eet smakelijk!

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij