Bimi® uit de airfryer met gerookte zalm en cheddar

Bimi® uit de airfryer met gerookte zalm en cheddar

Laat je verrassen door dit heerlijke en simpele hoofdgerecht met Bimi® uit de airfryer! Door Bimi® in de airfryer te bereiden, krijgt de groente een lekkere, knapperige touch. Gecombineerd met de gerookte zalm en cheddar is dit een recept dat je vaker wilt maken!

Weten hoe je Bimi® perfect in de airfryer bereidt? We laten het je zien: Bimi® in de airfryer bereiden.

Specifications

Voorbereiding

10 minuten

Koken

15 minuten

Serves

2

Dieet eisen

 • Pescotarisch
 • Zonder noten
 • Zuivelvrij

Methode

 1. Spoel de Bimi® af onder koud water en laat het goed uitlekken. Plaats de Bimi® in een grote kom.

 2. Maak een heerlijk mengsel van olijfolie en snufjes paprikapoeder, peper en zout. Meng goed en schenk dit over de Bimi®.

 3. Bereid de airfryer voor door de bodem te bekleden met een vel bakpapier. Leg de Bimi® in de airfryer.

 4. Snijd 100 gram gerookte zalm in repen van ongeveer 1 centimeter breed en leg de repen gerookte zalm over de Bimi® in de airfryer.

 5. Stel de airfryer in op 180 graden Celcius en 8 minuten.

 6. Het is nu tijd voor de kers op de taart. Strooi rijkelijk de cheddar over de Bimi® in de airfryer en airfry de Bimi® en gerookte zalm voor nog 2 minuten op 180 graden Celcius. Geloof ons, de combinatie van Bimi®, cheddar en gerookte zalm uit de airfryer is hemels!

 7. Breng het geheel op smaak met een vleugje zout, een snufje peper en een subtiele hint van paprikapoeder. Maar wacht, er is nog meer! Besprenkel dit meesterwerk met een scheutje verfrissend citroensap, waardoor de smaken tot leven komen en je smaakpapillen prikkelen.

 8. Zet je schrap voor een ware smaaksensatie! Dit airfryer recept met Bimi®, cheddar en gerookte zalm is een culinair hoogstandje dat je zeker nog een keer wilt maken.

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij