Noedels met roergebakken biefstuk en Bimi® broccoli
Een gerecht van Francesca Kookt. Perfect gerecht voor een doordeweekse dag: Gemakkelijk te maken en staat zo op tafel!
Specifications
Voorbereiding
15 minuten
Koken
10 minuten
Serves
4
Dieet eisen
- Zonder noten
Methode
-
Roer de hoisinsaus, sojasaus, sesamolie en maïzena door elkaar in een kommetje. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en meng met de marinade. Laat even staan.
-
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking (vaak heb je hier maar 5 minuten voor nodig) en spoel met koud water na.
-
Blancheer de bimi en winterwortel 5 minuten in kokend water en giet af.
-
Zet een wok of grote hapjespan op hoog vuur. Schenk er 1 el zonnebloemolie in en bak de plakjes bief (zonder de marinade) rondom aan met de knoflook en gember. Voeg de bimi en wortel toe en roerbak 2 minuten.
-
Zet het vuur lager en schep de noedels erdoor met de marinade van de biefstuk en een snuf zwarte peper. Proef en voeg eventueel extra hoisin- of sojasaus toe naar smaak.
-
Serveer de roergebakken bief met bimi en noedels op borden of in kommetjes en garneer met fijngehakte rode peper voor de liefhebbers.