Noedels met roergebakken biefstuk en Bimi® broccoli

Noedels met roergebakken biefstuk en Bimi® broccoli

Een gerecht van Francesca Kookt. Perfect gerecht voor een doordeweekse dag: Gemakkelijk te maken en staat zo op tafel!

Voorbereiding

15 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Methode

  1. Roer de hoisinsaus, sojasaus, sesamolie en maïzena door elkaar in een kommetje. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en meng met de marinade. Laat even staan.

  2. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking (vaak heb je hier maar 5 minuten voor nodig) en spoel met koud water na.

  3. Blancheer de bimi en winterwortel 5 minuten in kokend water en giet af.

  4. Zet een wok of grote hapjespan op hoog vuur. Schenk er 1 el zonnebloemolie in en bak de plakjes bief (zonder de marinade) rondom aan met de knoflook en gember. Voeg de bimi en wortel toe en roerbak 2 minuten.

  5. Zet het vuur lager en schep de noedels erdoor met de marinade van de biefstuk en een snuf zwarte peper. Proef en voeg eventueel extra hoisin- of sojasaus toe naar smaak.

  6. Serveer de roergebakken bief met bimi en noedels op borden of in kommetjes en garneer met fijngehakte rode peper voor de liefhebbers.