Roerbakschotel met pikante beef en Bimi® broccoli

Roerbakschotel met pikante beef en Bimi® broccoli

Biefstuk en Bimi® broccoli: wat is dat een lekkere combinatie! Deze gezonde biefstuk roerbak met Bimi® staat al binnen 10 minuten op tafel en kun je lekker serveren met rijst of (rijst)noedels.

Specifications

Voorbereiding

10 minuten

Koken

10 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Meng de pindakaas, sojasaus en rijstazijn door elkaar en zet apart.

  2. Verhit 2 eetlepels van de plantaardige olie in een grote wok en voeg de knoflook en de Spaanse peper toe. Roerbak 15-30 seconden op hoog vuur tot de knoflook net goudgeel begint te worden en voeg dan de paprika's en Bimi® broccoli toe. Roerbak, terwijl je het vuur hoog houdt, gedurende 4 minuten tot de paprika en Bimi® net zacht zijn geworden.

  3. Wrijf de biefstukreepjes in met de resterende plantaardige olie. Verplaats de groenten naar één kant van de wok, voeg dan de biefstukreepjes toe en laat het aan de andere kant van de wok 15 seconden dichtschroeien voordat je alles door elkaar roert en nog eens 2 minuten roerbakt.

  4. Na 2 minuten moeten de biefstukreepjes net gaar zijn. Zet het vuur laag en voeg dan de pindasaus en ¾ van de gesneden lente-uitjes toe. Roerbak nog één minuut en verdeel dan over diepe borden.

    Voeg ten slotte de rest van de lente-uitjes en de gehakte pinda's toe en serveer direct met rijst of (rijst)noedels.

    Welk gezond roerbak recept je ook maakt, Bimi® broccoli is altijd de perfecte aanvulling!

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij