Romige pasta met Bimi® broccoli, cherrytomaten en kip

Romige pasta met Bimi® broccoli, cherrytomaten en kip

Deze romige pasta met Bimi® broccoli en kip is gemakkelijk om te bereiden, maar ontzettend lekker. Dit heerlijke gerecht staat binnen 20 min op tafel, ideaal voor een doordeweekse dag!

Voorbereiding

10 minuten

Koken

10 minuten

Serves

2

Methode

  1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  2. Snijd de ui en kipfilet in stukjes. Snijd vervolgens de cherrytomaten in tweeën. De Bimi® broccoli kun je van top tot steel eten, dus daar hoef je niets van af te snijden.

  3. Giet een scheutje olie in een pan en fruit de ui. Voeg na 2 minuten de kipstukjes met een snufje zout en peper toe.

  4. Bak de kip rondom bruin en voeg vervolgens de Bimi® broccoli toe.

  5. Bak de Bimi® broccoli ongeveer 5 minuten mee en voeg de roomkaas met kruiden en cherrytomaten toe.

  6. Na een paar minuten kun je het vuur uitzetten en de rucola toevoegen. Meng alles door elkaar en verdeel de pasta over twee borden.