Spaghetti met pistache-pesto
Geef je pastagerecht een verrassende twist met deze romige spaghetti en pistachepesto. De knapperige Bimi®, ziltige spekjes en zachte mozzarella smelten samen tot een harmonie van smaken, terwijl de pistachepesto zorgt voor een verfijnde, nootachtige bite. Perfect voor een culinaire verwenavond!
Bestel Bimi® broccoli en alle ingrediënten voor dit recept gemakkelijk bij Ekoplaza.
Specifications
Voorbereiding
10 minuten
Koken
15 minuten
Serves
4
Methode
-
Maak de pistachepesto: maal de pistachenoten, geraspte kaas en knoflook in de keukenmachine fijn. Voeg de basilicum, rucola en olijfolie toe en maal kort tot een smeuïge pesto.
-
Bak de spekjes krokant in een koekenpan en verwijder het overtollige vet.
-
Breng een ruime pan water met zout aan de kook en kook hierin de spaghetti beetgaar (zie aanwijzingen op de verpakking). Voeg in de laatste minuten de Bimi® toe en blancheer beetgaar. Giet alles af.
-
Meng de pesto door de spaghetti met Bimi® en schep de spekjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper en verdeel de mozzarella erover.