Flatbread met Bimi® broccoli, halloumi en humus

Flatbread met Bimi® broccoli, halloumi en humus

Heb je niet veel tijd voor een lunch? Dan wil je dit vegetarische, gezonde recept proberen: een heerlijke flatbread met halloumi, humus en Bimi®. Klinkt heerlijk toch?

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

15 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Vegetarisch
  • Zonder noten

Methode

  1. Leg de zoete aardappel in zijn geheel in de magnetron en pof voor 10-15 minuten op volle kracht in de magnetron. Snij ondertussen de Bimi® broccoli stengels. Zodra de aardappel is gepoft, haal je de aardappel uit de magnetron en snij je deze in tweeën om af te koelen.

  2. Schenk 1 el koolzaadolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Bimi® broccoli stengels 2 minuten totdat ze heldergroen en gaar zijn. Haal de Bimi® broccoli uit de pan, leg deze op een bord en zet deze opzij. Leg de halloumi-plakjes in de pan en bak tot ze goudbruin zijn. Leg deze ook even op zij.

  3. Pak het flatbread erbij en verdeel de humus over de hele basis. Leg de Bimi® broccoli stengels naast elkaar op het flatbread. Schep de zoete aardappelblokjes op de Bimi® en werk af met halloumi-plakjes en zoete chilisaus.

  4. Wikkel het flatbread in aluminium- of huishoudfolie om compact te houden en snij in 3 stukken. Eetsmakelijk!

  5. Flatbread over? Dek het flatbread af met aluminium- of huishoudfolie en leg in de koelkast. Warm het flatbread de volgende dag 1 minuut in de magnetron op zodat de halloumi smelt!

    Met wraps kun je oneindig variëren! Bekijk nog meer lekkere wraps recepten met Bimi®.

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij