Gebarbecuede Bimi® broccoli gerold in parmaham met dip-eieren

Gebarbecuede Bimi® broccoli gerold in parmaham met dip-eieren

Een supergemakkelijk gerecht van Ellen Manning. Het ideale voorgerecht voor een barbecue. Denk aan asperges en gepocheerde eieren, maar dan beter en groter! Bovendien speel je een beetje een Jenga-spel met de stengels terwijl je ze probeert te pakken om in de eieren te dopen.

Voorbereiding

10 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Zonder noten
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Rol elke Bimi® broccoli in een plakje parmaham, laat de roosjes uitsteken.

  2. Doe het op een afsluitbare barbecue, of, als het regent, bak het op een bakplaat

  3. Haal de Bimi® broccoli van de plaat en leg er drie in de vorm van een piramide op elk bord

  4. Haal het gepocheerde ei uit het water en giet het af. Balanceer het bovenop de stammen Bimi® broccoli.

  5. Maal een ruime hoeveelheid zwarte peper over het gerecht en serveer het.