Gebarbecuede Bimi® broccoli gerold in parmaham met dip-eieren

Gebarbecuede Bimi® broccoli gerold in parmaham met dip-eieren

This is a super easy dish created by Ellen Manning of Eat with Ellen, it makes the perfect summer snack or a great starter for dinner with friends. Think asparagus and poached eggs - but bigger and better! Plus, you get to play a bit of a game of jenga with the stems as you try to remove them to dip in the eggs.

Voorbereiding

10 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Zonder noten
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Rol elke Bimi® broccoli in een plakje parmaham, laat de roosjes uitsteken.

  2. Doe het op een afsluitbare barbecue, of, als het regent, bak het op een bakplaat

  3. Haal de Bimi® broccoli van de plaat en leg er drie in de vorm van een piramide op elk bord

  4. Haal het gepocheerde ei uit het water en giet het af. Balanceer het bovenop de stammen Bimi® broccoli.

  5. Maal een ruime hoeveelheid zwarte peper over het gerecht en serveer het.