Gebarbecuede Bimi® broccoli gerold in parmaham met gepocheerd ei

Gebarbecuede Bimi® broccoli gerold in parmaham met gepocheerd ei

De perfecte zomerse snack of een lekker bijgerecht voor een culinaire, gezellige barbecue. Denk aan asperges met een gepocheerd ei - maar dan beter. Is het weer iets minder, dan is Bimi® broccoli gerold in parmaham van de grillplaat ook erg lekker!

Hoe je Bimi® broccoli het lekkerst op de barbecue bereidt, laten we je in onze instructievideo zien.

Specifications

Voorbereiding

10 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Zonder noten
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Steek alvast de barbecue aan om te verwarmen. Was de Bimi® broccoli en dep deze droog. Rol elke Bimi ® stengel in een plakje parmaham en laat de roosjes uitmuntend.

  2. Leg de Bimi® broccolistengels op de barbecue of in de grilpan.

  3. Pak er een kookpan bij om het te pocheren. Vul de pan voor de helft met water en breng aan de kook, maar laat het water in de pan niet te hard koken.

  4. Schenk een scheutje azijn in de pan en breek een ei in een kom. Roer met een garde in de pan totdat er een draaikolk ontstaat. Giet het ei zo dicht mogelijk bij het water in de pan. Laat het ei ongeveer 3 minuten in de pan staan.

  5. Haal zodra de parmaham en de Bimi® broccoli besteld zijn deze van de barbecue of uit de grilpan en leg deze op een bord of in een schaal.

  6. Haal het gepocheerde ei uit het water en giet het van een been deze op de bestelde Bimi® broccoli.

  7. Besprenkel het gepocheerde ei en gegrilde Bimi® broccoli met wat (verse) peper en je bent klaar om deze zomerse recepten te serveren!


    Meer Bimi® barbecuegerechten proberen? Bekijk onze Bimi® barbecuerecepten .

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij