Japanse pannenkoek van kurkuma met kimchi en Bimi® broccoli

Japanse pannenkoek van kurkuma met kimchi en Bimi® broccoli

Hormoonexpert Vivian Reijs heeft een heerlijke pannenkoek met een Aziatische touch gemaakt die goed is voor je hormoonhuishouding en voor je weerstand. De vitaminekampioen Bimi® broccoli maakt dit gezonde gerecht helemaal af.

Voorbereiding

5 minuten

Koken

5 minuten

Serves

2

Methode

  1. Smelt 1 el kokosvet in een koekenpan. Blancheer de Bimi® broccoli met een scheutje kokosolie en een beetje water. Laat dit 7 minuten blancheren.

  2. Doe het kikkererwtenmeel met de kurkuma, 2 eieren met een klein glas kokos-rijstmelk bij elkaar in een kom en mix in de blender of in een staafmixer. Mix het tot een glad beslag.

  3. Smelt weer 1 el kokosvet in een andere koekenpan en schenk het beslag in de pan.

  4. Bak de pannenkoek in circa 5 minuten goudbruin. Keer om als het beslag bijna gestold is. Maak zo nog een pannenkoek.

  5. Bestrijk de pannenkoek met een klein beetje Japanse mayonaise. Daarover heen de kimchi en gember. Leg daarboven op de Bimi® broccoli en serveer met wat grof gehakte koriander.