Wrap taco's met Bimi® broccoli, gebakken ananas en chili marinade

Wrap taco's met Bimi® broccoli, gebakken ananas en chili marinade

Zin in een lunch recept met een Mexicaans tintje? Probeer dit wrap taco recept met Bimi® broccoli, gebakken ananas en zelfgemaakte chili marinade: een vegetarische variant op het klassieke Mexicaanse recept voor taco al pastor. Een variant die wij erg lekker vinden, en jij vast ook!

Meer Mexicaanse gerechten met Bimi® broccoli proberen? Bekijk onze Mexicaanse Bimi® broccoli recepten.

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

5 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Veganistisch
  • Vegetarisch
  • Zonder noten

Methode

  1. Meng alle ingrediënten voor de chili marinade.

  2. Was de Bimi® broccoli en breng een kookpan met een laagje water aan de kook. Blancheer de Bimi® broccoli voor twee minuten in kokend water. Laat de Bimi® broccoli uitlekken en leg de Bimi® broccoli op een bord. Schenk vervolgens de chili marinade over de geblancheerde Bimi® broccoli.

  3. Snijd de ananas in kleine stukjes en zet deze apart. Snijd de rode ui in blokjes, pluk de korianderblaadjes en roer de zure room glad.

  4. Zet een koekenpan met een scheutje olie op het vuur en bak de ananas kort aan alle kanten in een pan en haal uit de pan. Bak vervolgens de gemarineerde Bimi® broccoli toe aan dezelfde pan en bak voor 4 - 6 minuten.

  5. Verwarm ondertussen de tortilla's kort in een andere pan, ongeveer 30 seconden per kant.

  6. Besmeer de tortilla's met zure room, voeg de gemarineerde Bimi® broccoli, gebakken ananas, eventueel blokjes ui en koriander toe. En je hebt een heerlijk, gezonde maaltijd om van te smullen. Eet smakelijk!

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij