Crispy sesam-chili Bimi® broccoli met dipsaus

Crispy sesam-chili Bimi® broccoli met dipsaus

Voorbereiding

5 minuten

Koken

10 minuten

Serves

2

Methode

  1. Zet 3 kommen klaar. Meng in een kom de polenta, sesamzaadjes chilivlokken met wat zout in een kom. Klop de eieren in de tweede kom los. De derde kom komt zometeen te pas.

  2. Giet ⅓ van het polentamengsel in de derde kom. Deze kom gebruiken we om te dippen!

  3. Zet vast de kommen met ⅓ van het polentamengsel en de geklopte eieren en de Bimi® broccoli klaar.

  4. Pak de koekenpan erbij en zet deze met een scheutje olijfolie op het vuur.

  5. Doop de Bimi® broccoli in de geklopt eieren. Dompel daarna de Bimi® broccoli in het polentamengsel. Zodra je alle Bimi® stengels hebt ondergedompeld, leg je ze in de koekenpan en bak voor 1-2 minuten aan beide kanten tot de dip goudbruin en gaar is.

  6. Leg de Bimi® broccoli op een bord en je bent klaar!

  7. Wil je nog een lekkere, extra topping? Snijd dan een limoen doormidden. Rasp de schil en pers het sap. Hak wat koriander en serveer met at yoghurt of mayo om de Bimi® broccoli in te dippen.