Bruchettes met Bimi® broccoli, knoflook, champignons & fetakaas
Deze Italiaanse klassieker staat open voor variatie, vandaar onze variant met Bimi® broccoli topper. Deze bruchetta is een snelle en heerlijke snack voor bij de lunch of een diner.
Specifications
Koken
10 minuten
Serves
4
Dieet eisen
- Pescotarisch
- Vegetarisch
- Zonder noten
Methode
-
Snijd het ciabatta-brood open en snijd elke kant doormidden. Bestrijk het brood met goede olijfolie en gril tot het brood mooi geroosterd en knapperig is.
-
Stoom of kook de Bimi® broccoli in ongeveer 3 minuten beetgaar. Bak de champignons in een klontje boter en voeg de knoflook toe. Breng op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens de gestoomde/gekookte Bimi® broccoli toe en meng goed door elkaar.
-
Verdeel de Bimi® broccoli en champignons over de ciabatta en bestrooi met de verkruimelde feta.
-
Plaats de bruchetta terug onder de gril - ongeveer 2 minuten totdat de kaas zacht begint te worden.
Zin in een andere lekkere snack? Bekijk dan onze gezonde snacks met Bimi® broccoli.