HD 22 min

Bimi®: dé favoriet van Gourmet de France

Gepubliceerd in Internationaal

Gourmet de France is het magazine voor liefhebbers van Franse gastronomie. Zo bevat het magazine interviews met chefs, worden er lokale producten uitgelicht en worden er goede adressen en recepten gedeeld. Maar er is ook het unieke concept van de beroemde producttests! Regelmatig verzamelt Gourmet de France een jury van grote namen en experts in de gastronomie: gerenommeerde chefs, sterrenchefs, maar ook Meilleurs Ouvriers de France (MOF) of meester-restauranthouders komen een dag bijeen om blindelings een selectie van producten te proeven en te beoordelen.

Bimi® geprezen door juryleden

In juni 2023 kwamen 12 professionals uit de restaurantsector samen in La Table de Franck Putelat in Carcassonne om een nieuwe editie van de test te starten. Onder de 14 producten van de dag had onze Bimi® broccoli de eer om geproefd te worden. En werd geprezen door alle juryleden! Volgens de jury was de Bimi® broccoli hét topproduct van deze tests, het product dat alle stemmen won en de favoriet was van bijna alle juryleden". Bimi® kreeg de hoogste score van alle geteste producten, namelijk een 4,4/5.

Smaak, looks.. Bimi® werd onder de loep genomen

De jury was helemaal in de ban van Bimi® broccoli. "De smaak is fantastisch en ontzettend boeiend", begint een van de juryleden enthousiast. Een ander voegt toe: "Het heeft een complex smakenpalet met een vleugje artisjok of radijs". Maar dat is niet alles, het oog wil ook wat. "Het is visueel aantrekkelijk met een prachtige kleur", zegt een jurylid, terwijl een ander opmerkt: "Het presenteert geweldig op een bord, met perfecte roosjes". De jury was unaniem: Bimi® is een ware ster. "Het is een compleet gerecht op zich, het heeft niets anders nodig", klinkt het tot slot.

Maak indruk met culinaire Bimi® recepten

Zet iets buitengewoons op tafel met onze verrukkelijke Bimi® recepten! Deze culinaire recepten zijn echte smaaksensaties en een lust voor het oog, perfect om thuis een exclusieve dinerervaring te creëren.