Hollandse Bimi broccoli 2022 min

Vanaf nu in de winkel: Bimi® van eigen bodem

Gepubliceerd in Nieuws

Fantastisch nieuws voor alle groenteliefhebbers: vanaf vandaag vind je Hollandse Bimi® weer in de winkels! In dit artikel lees je alles over ons groene goud, maak kennis je met onze telers en inspireren we je met 3 heerlijke zomerrecepten met Bimi®.


Waarom Hollandse Bimi® een topkeuze is

Als je op zoek bent naar iets echt smaakvol, dan is Hollandse Bimi® de perfecte keuze. Deze groente wordt met veel zorg lokaal geteeld, waardoor we je altijd de meest verse Bimi® kunnen bieden. Die versheid proef je! Bimi® broccoli is lekker sappig, heeft een milde eigen smaak en een textuur die meer weg heeft van asperges dan van traditionele broccoli. Daarnaast is Bimi® een 'all taste no waste' groente: je kunt de groente van roos tot steel eten. Ideaal dus voor als je lekker, gezond en zonder gedoe wilt eten. Probeer de Hollandse Bimi® en laat die frisse, volle smaak je maaltijden een boost geven!


Hoe Bimi® wordt geteeld

Ontmoet de telers die onze Bimi® met zorg omringen. Ontdek hoe zij Bimi® telen en waarom zij geloven dat deze veelzijdige groente zo heerlijk is.

Meer over onze telers


Bij deze supermarkten is Hollandse Bimi® verkrijgbaar

Wil je de versheid van eigen bodem ervaren? Hollandse Bimi® is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten. Onze distributiepartners zorgen ervoor dat Bimi® snel en vers in de winkels ligt, zodat jij altijd kunt genieten van de beste kwaliteit.

Bekijk de Bimi® verkooppunten


Zo bereid je de lekkerste Bimi®

Klaar om Bimi® te bereiden als een echte chef? Bimi® kan op maar liefst 9 verschillende manieren bereid worden, zodat je altijd de allerlekkerste resultaten krijgt. We leiden je stap voor stap door elke bereidingswijze om ervoor te zorgen dat je keer op keer de perfecte Bimi® serveert. Van stomen tot grillen, Bimi® is verrassend veelzijdig en past perfect bij diverse culinaire stijlen.

Bekijk alle Bimi® bereidingswijzenOnze favoriete zomer recepten met Bimi®

De zomer is de ideale tijd om creatief te zijn met Bimi®! We hebben een hele rits aan zomerrecepten met Bimi®, hier zijn een paar van onze favoriete recepten die je zeker moet proberen: