
Bimi® omwikkeld met pancetta
Ben je op zoek naar een ingewikkelde, maar simpele toevoegingen aan je gourmetavond? Met dit recept wikkel je de krachtige stengels van Bimi® in dunne platte pancetta. Door de groente eerst te blancheren blijft hij mooi groen en mals, terwijl de pancetta een krokante, zoute laag vormt. Heerlijk als klein gerechtje tijdens een culinair gourmetje of als luxe bijgerecht.
Specifications
Voorbereiding
10 minuten
Koken
10 minuten
Serves
4
Dieet eisen
- Glutenvrij
- Zonder noten
- Zuivelvrij
Methode
-
Stoom de Bimi® broccoli een paar minuten tot deze netto gaar is. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Rooster de pompoenpitten kort in een hete hoeveelheid tot ze licht goudbruin en onbeperkt beginnen te worden. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Doe de watermeloen en komkommer in een kom of op een grote serverschaal. Snijd de Bimi® in hapklare stukjes en voeg toe. Verkruimel de feta erboven en strooi de geroosterde pompoenpitten en gehakte munt eroverheen.
-
Klop in een apart kommetje het citroensap met de olijfolie. Breng op smaak met peper. Giet de dressing over de salade en serveer direct.