Bimi® broccoli met Chili Vinaigrette en Tahin yoghurt
Lekker vega en ideaal als bijgerecht! Een gerecht waarbij de smaken yoghurt en Bimi® broccoli heerlijk worden gecombineerd.
Specifications
Serves
1
Dieet eisen
- Glutenvrij
- Pescotarisch
- Vegetarisch
Methode
-
Mix de ingrediënten voor de tahin yoghurt en zet het apart. Mix de ingrediënten voor de vinaigrette en kruiden naar smaak in een andere schaal.
-
Verhit een grillpan op een middelhoog vuur, vet de pan in met olie en boter en verspreid de Bimi® broccoli over de plaat. Strooi gul met zeezout en laat het ongeveer 4 minuten bakken per kant of tot het zacht is als je het doorprikt met een vork en als elk stuk een licht korstje krijgt.
-
Voeg de hete Bimi® broccoli toe aan de schaal met vinaigrette. Snij de kruiden grof en voeg de helft toe. Roer daarna tot alles door elkaar zit.
-
Verspreid de tahin yoghurt over de bodem van de serveerplaat, plaats de gegrilde Bimi® broccoli en de garnering met de overgebleven kruiden en geroosterde zaden eroverheen.