Bimi® Broccoli met Chili Vinaigrette en Tahin Yoghurt

Bimi® Broccoli met Chili Vinaigrette en Tahin Yoghurt

Serves

1

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Pescatarian
  • Vegetarisch

Methode

  1. Mix de ingrediënten voor de tahin yoghurt en zet het apart. Mix de ingrediënten voor de vinaigrette en kruiden naar smaak in een andere schaal.

  2. Verhit een grote bakplaat op een middelhoog vuur, vet de bakplaat in met olie en boter en verspreid de Bimi® broccoli over de plaat. Strooi gul met zeezout en laat het ongeveer 4 minuten bakken per kant of tot het zacht is als je het doorprikt met een vork en als elk stuk een licht korstje krijgt. Als je de Bimi® broccoli liever nog zachter wil, voeg dan wat water toe en hou de deksel er 2 minuten op.

  3. Voeg de hete Bimi® broccoli toe aan de schaal met vinaigrette. Snij de kruiden grof en voeg de helft toe. Roer daarna tot alles door elkaar zit.

  4. Verspreid de tahin yoghurt over de bodem van de serveerplaat, plaats de gebakken Bimi® broccoli en de garnering met de overgebleven kruiden en geroosterde zaden eroverheen.