Gestoomde Bimi® broccoli met gepocheerde eieren en parmezaanse kaas

Gestoomde Bimi® broccoli met gepocheerde eieren en parmezaanse kaas

Op zoek naar een vegetarische lunch? Deze gestoomde Bimi® broccoli met gepocheerde eieren en parmezaanse kaas is fantastisch. Zo fantastisch dat dit vegetarische Bimi® gerecht ook kan worden opgediend als bijgerecht of voorgerecht.

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

5 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
  • Zonder noten

Methode

  1. Stoom de Bimi® broccoli 2 minuten in gezouten water. Hoe je Bimi® broccoli perfect stoomt, laten we je zien in onze video.

  2. Breng een kleine pan met water aan de kook. Roer met een lepel in het water totdat er een draaikolk ontstaat. Leg één ei in een snelle beweging in het midden van de draaikolk en kook het 2½ - 3 minuten voor een dunne dooier. Doe hetzelfde met het tweede ei.

  3. Schep de eieren met een schuimspaan uit de pan, laat ze uitlekken en leg ze op een bord.

  4. Schik de Bimi® broccoli op een bord, leg de eieren erop en snijd de eieren een stukje open zodat de dooier er uitloopt. Bestrooi met de parmezaanse kaas en besprenkel met truffelolie. Breng op smaak en geniet!


    Meer gerechten met gestoomde Bimi® broccoli proberen? Bekijk al onze gestoomde Bimi® broccoli recepten.

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij