
Geroosterde Bimi® met caprese-salade
Zin in een licht maar smaakvol bijgerecht dat perfect is bij een lunch of een lichte avondmaaltijd? Deze geroosterde Bimi® met gesmolten kaas, sappige tomaatjes en romige mozzarella brengt het beste van twee werelden samen: de knapperige bite van Bimi® en de frisse smaken van een klassieke Caprese-salade. Een paar minuten in de oven en je hebt een bijgerecht dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook verrukkelijk smaakt!
Specifications
Voorbereiding
5 minuten
Koken
10 minuten
Serves
4
Dieet eisen
- Glutenvrij
- Zonder noten
Methode
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de Bimi® aan de ene kant van de bakplaat en de cherrytomaten aan de andere kant.
-
Besprenkel met een beetje olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Rooster in de oven gedurende 4-5 minuten.
-
Meng ondertussen de geraspte mozzarella met de Parmezaanse kaas.
-
Haal de bakplaat uit de oven en strooi het kaasmengsel over de Bimi®. Zet terug in de oven tot de kaas gesmolten is.
-
Serveer op een mooie schaal: leg de Bimi® met gesmolten kaas onderop, de geroosterde cherrytomaten erbovenop en voeg de mini-mozzarellabolletjes toe. Garneer met verse basilicum, een drizzle balsamicocrème en nog een scheutje olijfolie.