Geroosterde Bimi® met caprese-salade

Geroosterde Bimi® met caprese-salade

Zin in een licht maar smaakvol bijgerecht dat perfect is bij een lunch of een lichte avondmaaltijd? Deze geroosterde Bimi® met gesmolten kaas, sappige tomaatjes en romige mozzarella brengt het beste van twee werelden samen: de knapperige bite van Bimi® en de frisse smaken van een klassieke Caprese-salade. Een paar minuten in de oven en je hebt een bijgerecht dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook verrukkelijk smaakt!

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Zonder noten

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de Bimi® aan de ene kant van de bakplaat en de cherrytomaten aan de andere kant.

  3. Besprenkel met een beetje olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Rooster in de oven gedurende 4-5 minuten.

  4. Meng ondertussen de geraspte mozzarella met de Parmezaanse kaas.

  5. Haal de bakplaat uit de oven en strooi het kaasmengsel over de Bimi®. Zet terug in de oven tot de kaas gesmolten is.

  6. Serveer op een mooie schaal: leg de Bimi® met gesmolten kaas onderop, de geroosterde cherrytomaten erbovenop en voeg de mini-mozzarellabolletjes toe. Garneer met verse basilicum, een drizzle balsamicocrème en nog een scheutje olijfolie.

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij