Bimi® Broccoli met Ricotta, Citroen en Geraspte Parmezaan

Bimi® Broccoli met Ricotta, Citroen en Geraspte Parmezaan

In dit recept proef je de perfecte combinatie van ricotta en citroen, afgemaakt door het contrast van de nootachtige smaak van Bimi® broccoli.

Koken

5 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Pescatarian
  • Vegetarisch
  • Zonder noten

Methode

  1. Stoom de Bimi® broccoli gedurende 3 à 4 minuten totdat ie zacht is.

  2. Terwijl de Bimi® broccoli gestoomd wordt, breekt u de ricotta zachtjes in klontjes en schaaft u de parmezaan in mooie krullen.

  3. Leg de hete Bimi® broccoli op borden en leg de ricotta eroverheen. Bestrooi met de citroen zest en wat citroensap. Strooi de parmezaan over elke portie. Besprenkel met de olijfolie, bestrooi met zout & zwarte peper en serveer uit.