Salade met feta, Bimi en geroosterde hazelnoten

Salade met feta, Bimi® en geroosterde hazelnoten

Zin in een frisse salade met feta? Ontdek dit onweerstaanbare feta recept dat Bimi® en hazelnoten samenbrengt in een heerlijk gerecht met feta. Een van onze lekkerste Bimi® salades! Dit eenvoudige en snelle recept met feta is niet alleen fantastisch, maar ook vegetarisch! Ideaal als je op zoek bent naar een licht en voedzaam Bimi® broccoli recept vegetarisch dat zowel gezond als lekker is.

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

5 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Vegetarisch

Methode

  1. Start door een pan met water op het vuur te zetten en breng het water aan de kook.

  2. Zodra het water kookt, kun je de Bimi® aan de pan toevoegen en laat de groenten daar 3 tot 4 minuten in vertoeven, zodat de Bimi® net gaar is, maar nog steeds een lekkere bite hebben. Giet vervolgens het water af.

  3. Neem een aparte pan en verwarm deze op. Voeg de hazelnoten toe en laat ze roosteren tot ze een goudbruine tint en een heerlijke geur hebben. Haal de hazelnoten uit de pan en hak ze in kleinere stukjes.

  4. Leg de gekookte Bimi® als basis op een serveerschaal. Neem dan de feta en verkruimel deze bovenop de Bimi®. Strooi de eerder gehakte hazelnoten over de feta en Bimi®. Voor een frisse toets, rasp je wat schil van een citroen over het gerecht en knijp je wat sap uit de citroen eroverheen. Maak het geheel af door er wat olijfolie over te drizzelen en het op smaak te brengen met een snufje zout. Eet smakelijk!

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij