In mosterd gegrilde makreel met Bimi® broccoli

In mosterd gegrilde makreel met Bimi® broccoli

Een vis-topper met Bimi® broccoli, dit lekkere visgerecht zit vol goede voedingsstoffen! Besprenkel de makreel om het af te maken met geroosterde broodkruimels.

Voorbereiding

5 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Pescotarisch
  • Zonder noten
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Verwarm de gril.

  2. Smeer de makreelfilets met de dijonmosterd aan de niet-huidzijde in en grill met deze zijde naar boven tot de makreelfilets krokant zijn.

  3. Kook of stoom ondertussen de Bimi® broccoli in ongeveer 3 minuten gaar.

  4. Schenk 1 el olijfolie in een koekenpan en rooster de paneermeel goudbruin. Zet het vuur uit en voeg 1 citroenschil, een handvol vers gesneden basilicum en wat zeezout en zwarte peper toe.

  5. Leg de Bimi® broccoli en makreelfilets op de borden. Strooi de geroosterde kruimels erover en serveer met citroenpartjes. Eetsmakelijk!

    Liefhebber van vis? Probeer dan ook eens een van onze andere recepten met vis en Bimi® broccoli.