In mosterd gegrilde makreel met Bimi® broccoli

In mosterd gegrilde makreel met Bimi® broccoli

Een vis-topper met Bimi® broccoli, dit lekkere visgerecht zit vol goede voedingsstoffen! Besprenkel de makreel om het af te maken met geroosterde broodkruimels.

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Pescotarisch
  • Zonder noten
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Verwarm de gril.

  2. Smeer de makreelfilets met de dijonmosterd aan de niet-huidzijde in en grill met deze zijde naar boven tot de makreelfilets krokant zijn.

  3. Kook of stoom ondertussen de Bimi® broccoli in ongeveer 3 minuten gaar.

  4. Schenk 1 el olijfolie in een koekenpan en rooster de paneermeel goudbruin. Zet het vuur uit en voeg 1 citroenschil, een handvol vers gesneden basilicum en wat zeezout en zwarte peper toe.

  5. Leg de Bimi® broccoli en makreelfilets op de borden. Strooi de geroosterde kruimels erover en serveer met citroenpartjes. Eetsmakelijk!

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij