In mosterd gegrilde makreel met Bimi® broccoli
Een vis-topper met Bimi® broccoli, dit lekkere visgerecht zit vol goede voedingsstoffen! Besprenkel de makreel om het af te maken met geroosterde broodkruimels.
Specifications
Voorbereiding
5 minuten
Koken
10 minuten
Serves
4
Dieet eisen
- Pescotarisch
- Zonder noten
- Zuivelvrij
Methode
-
Verwarm de gril.
-
Smeer de makreelfilets met de dijonmosterd aan de niet-huidzijde in en grill met deze zijde naar boven tot de makreelfilets krokant zijn.
-
Kook of stoom ondertussen de Bimi® broccoli in ongeveer 3 minuten gaar.
-
Schenk 1 el olijfolie in een koekenpan en rooster de paneermeel goudbruin. Zet het vuur uit en voeg 1 citroenschil, een handvol vers gesneden basilicum en wat zeezout en zwarte peper toe.
-
Leg de Bimi® broccoli en makreelfilets op de borden. Strooi de geroosterde kruimels erover en serveer met citroenpartjes. Eetsmakelijk!