Indiase rode curry met Bimi® broccoli

Indiase rode curry met Bimi® broccoli

Must try! Ja echt, deze vegan Indiase curry met Bimi® broccoli wil je proberen. De milde, zoete smaak van Bimi® broccoli geeft dit gerecht een fantastische smaak. En het staat ook nog binnen no-time op tafel. Dus heb je vanavond weinig tijd om te koken? Dan is dit gerecht ideaal voor jou!

Specifications

Voorbereiding

10 minuten

Koken

20 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Veganistisch
  • Vegetarisch
  • Zonder noten
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Doe de gemalen koriander, gemalen komijn, mosterdzaad, kurkuma, garam masala, fijngestampte kardemomzaadjes en gedroogde chilipeper in een koekenpan en bak ze een paar minuten.

  2. Voeg de kikkererwten en tomaten uit blik toe, dek de pan af en laat 15 minuten koken om de smaken te laten intrekken en de saus te laten indikken.

  3. Zodra de saus is ingedikt, voeg je de Bimi® broccoli, doperwten en een kneepje citroensap toe en kook je nog eens 2-3 minuten totdat de Bimi® broccoli knapperig en levendig groen is.

  4. Voeg net voor het serveren een beetje koriander aan het gerecht toe.

  5. Tijd om te serveren! Verdeel de curry over de borden en bestrooi de gerechten met geraspte kokos. Eet smakelijk!


    Gek op curry's? Bekijk onze curry recepten met Bimi® broccoli.

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij