Indiase rode curry met Bimi® broccoli
Must try! Ja echt, deze vegan Indiase curry met Bimi® broccoli wil je proberen. De milde, zoete smaak van Bimi® broccoli geeft dit gerecht een fantastische smaak. En het staat ook nog binnen no-time op tafel. Dus heb je vanavond weinig tijd om te koken? Dan is dit gerecht ideaal voor jou!
Specifications
Voorbereiding
10 minuten
Koken
20 minuten
Serves
4
Dieet eisen
- Veganistisch
- Vegetarisch
- Zonder noten
- Zuivelvrij
Methode
-
Doe de gemalen koriander, gemalen komijn, mosterdzaad, kurkuma, garam masala, fijngestampte kardemomzaadjes en gedroogde chilipeper in een koekenpan en bak ze een paar minuten.
-
Voeg de kikkererwten en tomaten uit blik toe, dek de pan af en laat 15 minuten koken om de smaken te laten intrekken en de saus te laten indikken.
-
Zodra de saus is ingedikt, voeg je de Bimi® broccoli, doperwten en een kneepje citroensap toe en kook je nog eens 2-3 minuten totdat de Bimi® broccoli knapperig en levendig groen is.
-
Voeg net voor het serveren een beetje koriander aan het gerecht toe.
-
Tijd om te serveren! Verdeel de curry over de borden en bestrooi de gerechten met geraspte kokos. Eet smakelijk!
Gek op curry's? Bekijk onze curry recepten met Bimi® broccoli.