Romige pasta met gerookte zalm en Bimi® broccoli

Romige pasta met gerookte zalm en Bimi® broccoli

Bimi® broccoli maakt romige pasta's nog lekkerder. Eerder schotelden we al het heerlijke recept romige pasta met Bimi® broccoli, cherrytomaten en kip aan je voor. Een echte favoriet.

Het pasta recept wat we nu voor je hebben klaarstaan is romig, snel, heerlijk én makkelijk te bereiden! Het resultaat: een overheerlijke romige pasta met Bimi® broccoli, crème fraîche en gerookte zalm. Genieten!

Specifications

Voorbereiding

10 minuten

Koken

15 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Pescotarisch
  • Zonder noten

Methode

  1. Snijd voor de knoflookkruimels de korstjes van het brood. Scheur het brood in grove stukken en blend deze een paar seconden in een keukenmachine tot je grof broodkruim hebt.

  2. Verhit een koekenpan op een matig vuur en voeg 2 eetlepels olie toe. Schep de kruimels erdoor en voeg de chilipeper toe, als je dit lekker vindt. Bak de kruimels voor 2-3 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.

  3. Pers de knoflookteentjes en voeg deze ook toe. Breng op smaak met snufjes peper en zout en roer goed door. Bak de knoflookkruimels voor 1 minuut, schep ze over in een kom en zet deze apart.

  4. Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook. Voeg de tagliatelle toe en kook volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  5. Was de Bimi® broccoli en snijd de Bimi® in hapklare stukken. Voeg de Bimi® broccoli aan de pan met tagliatelle toe in de laatste 3 minuten totdat de tagliatelle gaar is. Schep de tagliatelle vanuit het water over in een schaal.

  6. Roer de gerookte zalm, crème fraîche en bieslook door de pasta totdat het gelijkmatig gemengd is. Breng op smaak met snufjes peper en zout.

  7. Tijd om op te dienen! Serveer de romige pasta met de knoflookkruimels apart, dan kan ieder deze naar smaak aan deze heerlijke romige pasta toevoegen.

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij