Romige pasta met gerookte zalm en Bimi® broccoli
Bimi® broccoli maakt romige pasta's nog lekkerder. Eerder schotelden we al het heerlijke recept romige pasta met Bimi® broccoli, cherrytomaten en kip aan je voor. Een echte favoriet.
Het pasta recept wat we nu voor je hebben klaarstaan is romig, snel, heerlijk én makkelijk te bereiden! Het resultaat: een overheerlijke romige pasta met Bimi® broccoli, crème fraîche en gerookte zalm. Genieten!
Specifications
Voorbereiding
10 minuten
Koken
15 minuten
Serves
4
Dieet eisen
- Pescotarisch
- Zonder noten
Methode
-
Snijd voor de knoflookkruimels de korstjes van het brood. Scheur het brood in grove stukken en blend deze een paar seconden in een keukenmachine tot je grof broodkruim hebt.
-
Verhit een koekenpan op een matig vuur en voeg 2 eetlepels olie toe. Schep de kruimels erdoor en voeg de chilipeper toe, als je dit lekker vindt. Bak de kruimels voor 2-3 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.
-
Pers de knoflookteentjes en voeg deze ook toe. Breng op smaak met snufjes peper en zout en roer goed door. Bak de knoflookkruimels voor 1 minuut, schep ze over in een kom en zet deze apart.
-
Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook. Voeg de tagliatelle toe en kook volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Was de Bimi® broccoli en snijd de Bimi® in hapklare stukken. Voeg de Bimi® broccoli aan de pan met tagliatelle toe in de laatste 3 minuten totdat de tagliatelle gaar is. Schep de tagliatelle vanuit het water over in een schaal.
-
Roer de gerookte zalm, crème fraîche en bieslook door de pasta totdat het gelijkmatig gemengd is. Breng op smaak met snufjes peper en zout.
-
Tijd om op te dienen! Serveer de romige pasta met de knoflookkruimels apart, dan kan ieder deze naar smaak aan deze heerlijke romige pasta toevoegen.