
Smashed potatoes en Bimi® broccoli met geitenkaas-honingdip
Dit smashed potatoes met Bimi® broccoli recept wil je proberen! De knapperige bite van Bimi® broccoli is heerlijk in combinatie met de krokante maar toch zachte aardappels. Naast dat het een overheerlijk gerecht is, staat het ook nog eens binnen 30 min op tafel.
Voorbereiding
5 minuten
Koken
20 minuten
Serves
2
Dieet eisen
- Vegetarisch
Methode
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen in een grote pan met water tot ze net gaar zijn. Dit duurt ongeveer 20-25 minuten, afhankelijk van de grootte van de aardappelen. Laat de aardappelen uit lekken en een paar minuten drogen.
-
Blancheer de Bimi® broccoli twee minuten in kokend water en leg ze vervolgens op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Leg de aardappels op de bakplaat en plet ze met een glas of een aardappelstamper. Besprenkel de Bimi® broccoli en aardappels met olie en breng op smaak met wat peper en zout. Bak voor ca. 15 - 20 minuten in het midden in de oven.
-
Hak ondertussen de walnoten en dadels fijn. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de geitenkaas-honingdip in een kom en breng op smaak met wat peper en zout.
-
Zodra de aardappels en Bimi® broccoli knapperig zijn, kun je dit lekkers serveren. Geniet ervan!