Smashed potatoes en Bimi® broccoli met geitenkaas-honingdip
Dit smashed potatoes met Bimi® broccoli recept wil je proberen! De knapperige bite van Bimi® broccoli is heerlijk in combinatie met de krokante maar toch zachte aardappels. Naast dat het een overheerlijk gerecht is, staat het ook nog eens binnen 30 min op tafel.
Specifications
Voorbereiding
5 minuten
Koken
20 minuten
Serves
2
Dieet eisen
- Vegetarisch
Methode
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen in een grote pan met water tot ze net gaar zijn. Dit duurt ongeveer 20-25 minuten, afhankelijk van de grootte van de aardappelen. Laat de aardappelen uit lekken en een paar minuten drogen.
-
Blancheer de Bimi® broccoli twee minuten in kokend water en leg ze vervolgens op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Leg de aardappels op de bakplaat en plet ze met een glas of een aardappelstamper. Besprenkel de Bimi® broccoli en aardappels met olie en breng op smaak met wat peper en zout. Bak voor ca. 15 - 20 minuten in het midden in de oven.
-
Hak ondertussen de walnoten en dadels fijn. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de geitenkaas-honingdip in een kom en breng op smaak met wat peper en zout.
-
Zodra de aardappels en Bimi® broccoli knapperig zijn, kun je dit lekkers serveren. Geniet ervan!