Tagliatelle met Bimi® broccoli en peper-knoflookboter
Een goed tagliatelle gerecht. Wie is er niet dol op? Deze vegetarische tagliatelle met Bimi® broccoli en een romige peper-knoflookboter wil je zeker geprobeerd hebben. De wat pittige, romige smaak van de knoflookboter en het kruid kervel combineert enorm goed met de zoetige en nootachtige smaak van Bimi® broccoli. Maar we spoilen niet teveel... Je komt er gauw zelf achter ;-).
Specifications
Voorbereiding
5 minuten
Koken
15 minuten
Serves
4
Dieet eisen
- Vegetarisch
- Zonder noten
Methode
-
Stamp met een vijzel de groene gedroogde peper fijn. Pel vervolgens 3-4 knoflookteentjes en rasp deze fijn.
-
Pak een handmixer en klop de boter. Voeg het citroensap, de geraspte knoflook, zout en groene peper toe en roer het erdoor. Zet vervolgens op zij.
-
Kook de pasta in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Was ondertussen de Bimi® broccoli en snijd het kontje van de steel eraf.
-
Zet een pan op het vuur en voeg hier ongeveer 6 eetlepels van de peper-knoflookboter en een scheutje water aan toe en sauteer de Bimi® broccoli 4-6 minuten.
-
Hak de kervel grof en giet de tagliatelle af. Het wordt tijd om op te dienen!
-
Schep eerst de tagliatelle op de borden en hier vervolgens de peper-knoflookboter over heen. Leg hier de Bimi® broccoli op en bestrooi met de gehakte kervel.
-
Breng de pasta op smaak met een snufje zout en scheutje citroensap. Maak het af met wat geraspte Parmezaanse kaas en je bent klaar om te serveren. Buon appetito!