Vegetarische Bimi® broccoli ramen noedels met lente-ui en spinazie

Vegetarische Bimi® broccoli ramen noedels met lente-ui en spinazie

Voor een dagje zonder vlees is dit ramen gerecht met lente-ui, exotische paddenstoelen en spinazie een perfecte keuze.

Voorbereiding

5 minuten

Koken

5 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Vegetarisch
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Schenk een scheutje olie in een pan met antiaanbaklaag. Fruit de lente-uitjes, gember, chilipeper, champignons en Bimi® broccoli een paar minuten op hoog vuur tot ze bijna gaar zijn. Voeg de pinda's, knoflook en spinazie toe en bak gedurende 1 minuut.

  2. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Laat de noedels uitlekken en leg deze op een bord en voeg de sriracha, miso en sojasaus toe.

  4. Voeg de groentemix bij de noedels. Klaar om te serveren!