Bimi® broccoli saté noedels met chinese kool lente-ui en pinda's

Bimi® broccoli saté noedels met chinese kool lente-ui en pinda's

Dit noedelgerecht met Indonesische roots kan zowel warm als koud worden gegeten. Perfect voor een snelle avondmaaltijd.

Voorbereiding

5 minuten

Koken

5 minuten

Serves

4

Dieet eisen

  • Veganistisch
  • Vegetarisch
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Mix alle ingrediënten voor de satésaus in een kleine pan, roer goed door elkaar en laat het kort pruttelen. Haal het van het vuur om het af te laten koelen. Voeg indien nodig een of twee eetlepels water toe om de saus wat dunner te maken.

  2. Bereid de noedels conform de instructies op de verpakking.

  3. Doe de Bimi® broccoli in een grote koekenpan of wok met de Chinese kool, wortel, gekookte noedels en de helft van de chili en lente-uitjes. Roer dit een paar minute.

  4. Giet de satésaus in de koekenpan of wok en mix het goed door elkaar.

  5. Serveer de Bimi® broccoli saté noedels - warm of koud - op een grote schaal en bestrooi het met de pinda’s, de overgebleven chili en lente-uitjes.