Geblancheerde Bimi® broccoli met biefstuk en salade

Geblancheerde Bimi® broccoli met biefstuk en salade

Heb je zin in gerecht met een lekker biefstukje? Dan wil je dit makkelijke recept met Bimi® broccoli proberen. Bimi® broccoli en biefstuk zijn besties. Samen maken ze het gerecht lekkerder, maar versterken ook elkaars smaak. Al helemaal in dit recept met geblancheerde Bimi® broccoli, biefstuk en pattani salade met munt en koriander.

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

5 minuten

Serves

2

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Zonder noten
  • Zuivelvrij

Methode

  1. Kruid de biefstuk ruim met zout en peper.

  2. Bak elke kant van de biefstuk twee à drie minuten voor een medium gebakken biefstuk. Liever doorgebakken? Bak dan wat langer door. Haal vervolgens de biefstuk uit de pan en wikkel deze in aluminiumfolie en laat ze rusten.

  3. Zet een pan met een laagje water klaar en breng deze aan de kook. Blancheer de Bimi® broccoli voor twee minuten. Giet de pan af en dompel de Bimi® broccoli onder in koud water.

  4. Doe de Bimi® broccoli en de salade ingrediënten in een grote schaal. Maak de dressing klaar en giet over de salade met Bimi® broccoli heen.

  5. Snijd de biefstuk in dunne plakken en voeg deze toe aan de salade. Ready to serve!


    Fan van dit gerecht? We hebben nog genoeg andere Bimi® broccoli recepten voor je klaarstaan. Wil je nog een vleesrecept met Bimi® broccoli proberen? Waarschijnlijk vind je dit vegan recept met geblancheerde Bimi® broccoli en tofu ook erg lekker!

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij