
Geblancheerde Bimi® broccoli met biefstuk en salade
Heb je zin in gerecht met een lekker biefstukje? Dan wil je dit makkelijke recept met Bimi® broccoli proberen. Bimi® broccoli en biefstuk zijn besties. Samen maken ze het gerecht lekkerder, maar versterken ook elkaars smaak. Al helemaal in dit recept met geblancheerde Bimi® broccoli, biefstuk en pattani salade met munt en koriander.
Specifications
Voorbereiding
5 minuten
Koken
5 minuten
Serves
2
Dieet eisen
- Glutenvrij
- Zonder noten
- Zuivelvrij
Methode
-
Kruid de biefstuk ruim met zout en peper.
-
Bak elke kant van de biefstuk twee à drie minuten voor een medium gebakken biefstuk. Liever doorgebakken? Bak dan wat langer door. Haal vervolgens de biefstuk uit de pan en wikkel deze in aluminiumfolie en laat ze rusten.
-
Zet een pan met een laagje water klaar en breng deze aan de kook. Blancheer de Bimi® broccoli voor twee minuten. Giet de pan af en dompel de Bimi® broccoli onder in koud water.
-
Doe de Bimi® broccoli en de salade ingrediënten in een grote schaal. Maak de dressing klaar en giet over de salade met Bimi® broccoli heen.
-
Snijd de biefstuk in dunne plakken en voeg deze toe aan de salade. Ready to serve!
Fan van dit gerecht? We hebben nog genoeg andere Bimi® broccoli recepten voor je klaarstaan. Wil je nog een vleesrecept met Bimi® broccoli proberen? Waarschijnlijk vind je dit vegan recept met geblancheerde Bimi® broccoli en tofu ook erg lekker!