Hartige taart Bimi® broccoli, stilton en parmaham
De combinatie van Bimi® broccoli, blauwe kaas en parmaham is een feestje voor de smaakpapillen.
Specifications
Voorbereiding
10 minuten
Koken
45 minuten
Serves
6
Dieet eisen
- Zonder noten
Methode
-
Bak een kruimeldeegbodem blind in een 25 cm bodem op 180 graden Celsius voor 15 minuten (of zodra het goudbruin is).
-
Zodra de bodem klaar is, beleg je de afgekoelde hartige taart bodem met Bimi® broccoli zoals de spaken van een fietswiel, totdat de bodem vol ligt.
-
Kluts 5 eieren en voeg 3 teentjes geperste knoflook toe en giet het over de Bimi® broccoli.
-
Snij de parmaham en blauwe kaas in stukjes en voeg het toe aan de hartige taart met Bimi®.
-
Bestrooi de Bimi® hartige taart met pijnboompitten en gemalen zwarte peper.
-
Bak in een oven op 160 graden Celsius voor 30 minuten. Eetsmakelijk!
Ben je een liefhebber van hartige taart? Bekijk dan alle hartige taart recepten met Bimi® broccoli.