Hartige taart Bimi® broccoli, stilton en parmaham

Hartige taart Bimi® broccoli, stilton en parmaham

De combinatie van Bimi® broccoli, blauwe kaas en parmaham is een feestje voor de smaakpapillen.

Voorbereiding

10 minuten

Koken

45 minuten

Serves

6

Methode

  1. Bak een kruimeldeegbodem blind in een 25 cm bodem op 180 graden Celsius voor 15 minuten (of zodra het goudbruin is).

  2. Zodra de bodem klaar is, beleg je de afgekoelde bodem met Bimi® broccoli zoals de spaken van een fietswiel, totdat de bodem vol ligt.

  3. Kluts 5 eieren en voeg 3 teentjes geperste knoflook toe en giet het over de Bimi® broccoli.

  4. Snij de parmaham en blauwe kaas in stukjes en voeg het toe aan de taart.

  5. Bestrooi de taart met pijnboompitten en gemalen zwarte peper.

  6. Bak in een oven op 160 graden Celsius voor 30 minuten.