Omelet met Bimi® broccoli, roomkaas en gerookte zalm

Omelet met Bimi® broccoli, roomkaas en gerookte zalm

Ei, zalm en Bimi® broccoli: Ideaal en snel om in je lunchbox mee te nemen. Maar ook lekker als traktatie in het weekend.

Specifications

Voorbereiding

5 minuten

Koken

10 minuten

Serves

1

Dieet eisen

  • Glutenvrij
  • Pescotarisch
  • Zonder noten

Methode

  1. Verhit de olijfolie in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag. Sauteer de Bimi® broccoli en de uien voorzichtig totdat deze zacht goudbruin worden. Terwijl de ui en Bimi® broccoli bakken, kun je de bieslook hakken en deze met de roomkaas mengen.

  2. Haal de ui en Bimi® broccoli uit de pan en leg het opzij. Snijd de gerookte zalm in reepjes, leg ook deze opzij.

  3. Zet de pan terug op de kookplaat, zet het vuur hoger en voeg de boter toe. Breek de eieren in een kom en klop ze samen met een vork. Kruid het met peper en zout.

  4. Voeg de eieren toe als de boter borrelt. Wervel rond de pan zodat de eieren over het oppervlak wordt verspreid. Laat dit ongeveer een minuut bakken, totdat de bovenkant van de eieren bijna is uitgehard.

  5. Verspreid de uien en de Bimi® broccoli op één kant van de omelet, zodat je het later kunt omvouwen. Smeer tot slot de cream cheese op de zalm en leg het op de groenten. Kantel de pan en vouw voorzichtig de andere helft van de omelet bovenop de vulling. Schuif op een bord, besprenkel met bieslook en serveren maar!

Bimi® broccoli is verkrijgbaar bij