Geroosterde wraps met Bimi® broccoli, Chipotle, maïs en zoete aardappel

Geroosterde wraps met Bimi® broccoli, Chipotle, maïs en zoete aardappel

Geweldige Mexicaanse lunch met een vleugje Bimi® broccoli.

Voorbereiding

15 minuten

Koken

30 minuten

Serves

3

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 200°C/180°C ventilator/gasstand 6.

  2. Leg de hele, zoete aardappel in de magnetron en kook ong. 10-15 minuten, totdat de aardappel gaar en zacht is. Haal de zoete aardappel uit de magnetron en snijd voorzichtig doormidden en laat afkoelen.

  3. Zodra de zoete aardappel is afgekoeld, schep je het vruchtvlees eruit en doe je het vruchtvlees in een mengkom. Voeg hier suikermaïs, paprika, rode ui, koriander, Chipotlesaus, komijnpoeder, citroensap en geraspte kaas aan toe. Breng op smaak met wat peper en zeezout en zet het opzij.

  4. Snijd de Bimi® broccoli in plakken. Zet een koekenpan op een middelhoog vuur, schenk olijfolie in de koekenpan en roerbak de gesneden Bimi® broccoli voor
    5 minuten. Voeg vervolgens de Bimi® broccoli aan de kom met groenten toe.

  5. Leg de wraps op een bord en bedek de helft van de wrap met de groentemix, verspreid naar de randen. Vouw de andere helft om zodat de vulling bedekt is. Herhaal met de overgebleven tortilla's.

  6. Leg de gevulde tortilla's op een bakplaat en rooster ze in de oven gedurende 10-15 minuten. Je kunt de gevulde tortilla’s ook in een grillpan op hoog vuur roosteren totdat de vulling is opgewarmd en begint te smelten. De tortilla’s zijn dan klaar om geserveerd te worden!