Bimi® broccoli met gerookte zalm en avocadocrème

Bimi® broccoli met gerookte zalm en avocadocrème

Wow, wat een parel is dit fantastische kerstrecept! Een heerlijke avocadocrème, met gerookte zalm, belegd met Bimi® broccoli, radijsjes en geitenhangop.

Bimi® broccoli en de boodschappen van dit recept bestel je gemakkelijk bij Ekoplaza.

Voorbereiding

10 minuten

Koken

10 minuten

Serves

4

Methode

  1. Halveer de avocado's en verwijder schil en pit met behulp van een lepel. Pureer het vruchtvlees in de keukenmachine met de crème fraîche, limoensap, knoflook en olijfolie tot je een gladde crème hebt. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Leg de radijsplakjes in een kommetje, overgiet met de sushiazijn en zet in de koelkast.

  3. Breng een ruime pan water met zout aan de kook en blancheer hierin de Bimi® broccoli in 4 minuten beetgaar. Spoel koud af.

  4. Verdeel de avocadocrème over 4 borden en leg hierop de zalm, Bimi® broccoli radijs en dotjes geitenhangop.


    Nog op zoek naar een ander feestelijk recept? Bekijk al onze feestelijke Bimi® recepten.