
Plaattaart met Bimi® broccoli, paddenstoelen en rucola-walnotenpesto
Deze plaattaart met Bimi® broccoli, paddenstoelen en rucola-walnotenpesto is een alledaagse favoriet.
Dieet eisen
- Vegetarisch
Methode
-
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
-
Rol het verse pizzadeeg uit over een bakplaat. Prik met een vork gaatjes in de bodem en bak het verse pizzadeeg 5 minuten in de oven. Haal eruit en zet apart tot gebruik.
-
Verhit intussen een eetlepel olie in een koekenpan en fruit daarin de ui. Blus af met balsamico-azijn en voeg de paddenstoelen toe. Roerbak 3 minuten.
-
Spreid de geroerbakte paddenstoelen uit over de plaattaart en beleg met stronkjes Bimi® broccoli.
-
Doe de plaattaart 15 minuten in de oven tot het verse pizzadeeg goudbruin is. Strooi voor de laatste 5 minuten de gebroken walnoten over de plaattaart.
-
Maak ondertussen de rucola-walnotenpesto, door alle ingrediënten in een blender te doen en tot pesto te malen.
-
Haal de plaattaart uit de oven, snijd in vieren en garneer met de rucola-walnotenpesto.